woensdag 15 februari 2012

Welkom op mijn blog!


Nog twee onrustige nachten slapen en ik vertrek met een gezonde dosis stress richting Perpignan. Missie: veel plezier maken, genieten van het (bijna) warme weer, indommelen op het strand, cultuur opsnuiven en tussendoor trachten een succesvol stagetraject af te leggen. Dat laatste op de taalacademie ALFMED (Académie de Langues France Méditerranée) in het zuidelijkste Zuiden van Frankrijk!

Overmorgen, om 15u25, vertrekt mijn vlucht te Charleroi naar de luchthaven in Perpignan, met aankomst om 17u. Ik zal niet alleen zijn want Eline Maes, klasgenoot en geweldige vriendin, gaat met me mee! We doen allebei onze stage op ALFMED, weliswaar op een verschillende afdeling. Onze kamer waarin we de komende maanden verblijven bevindt zich bovenop de academie, en we zullen badkamer, keuken en toilet delen met de andere inwonenden.(altijd spannend)

Morgen nog de laatste dingen in orde maken (lees: àlles nog inpakken), lekker gaan eten 's avonds met de vriend, proberen te slapen en waarschijnlijk een nachtmerrie doorstaan à la vliegtuigticket kwijtspelen / missen van vlucht / bagage vergeten / neerstorten van vliegtuig / ..., en de volgende dag kan het avontuur beginnen!

I'll keep you posted! (zulke slagzinnen binnenkort in het Frans, uiteraard)